Du er forhandler – du har bilerne! Vi har lokationen og kunderne i kø-vis!

AutoRiget bliver en stor udlejer af pladser til Auto salg og Auto service!

Det er nu AutoRiget skal bygges op – bliv en del af det og opnå fordelene ! Mød 135.000 kunder hver dag !

Vi søger lige nu top gode partnere indenfor salg og service af nyere brugte biler!

Kontakt AutoRiget her

Du fortsætter med at drive selvstændig virksomhed. Du handler dine biler i dit eget navn, eget cvr nr., og du markedsfører dig selv med visitkort fra AutoRiget med dine egne oplysninger påtrykt – nemt og bekvemt.

Vi stiller rammerne til rådighed på en ny måde uden de store dyre bindinger. Stor fleksibilitet
til at vokse. Du binder ingen penge i bygninger eller lange faste lejemål. Kun variable omkostninger. Det koster f.eks. kun kr 20.000 plus moms om måneden at etablere sig med et skrivebord og plads til 30 biler.

Med de salgsmuligheder der følger med denne placering er dette et meget attraktivt tilbud. Vi skal alle sikre at der vedligeholdes et super godt fagligt automiljø som gør kunderne trygge ved at handle i AutoRiget. Ring os for en nærmere drøftelse af dine muligheder – Grib chancen mens den er der !

Se mere om det hele på www.AutoRiget.dk. På www.AutoRiget.dk/webshop – her kan du uploade dine egne bil fotos, tekster og priser på de biler du sælger og de kan ses af alle via nettet. Prisdannelsen er hurtigt overstået.
Det er alt det andet der afgør om der bliver handlet. Det handler om skabelsen af kundens overblik og tillid til at vælge sin Auto forhandler – det bliver mere ligefremt i AutoRiget som også tilbyder partnerfinansiering og leasing af bilsalg og reparation.

Træt af manglende salg ? Manglende synlighed og eksponering!

Kontakt AutoRiget her

En storskærm af typen LED etableres nok også mod motorvejen med mulige salgsbudskaber fra AutoRiget, events,
kampagner og temaweekender. Bygning af et nyt stort 2.667 m2 salgs-glashus kan hurtigt komme på tale, når der foreligger tilstrækkeligt med lejer-interesse. AutoRiget inviterer også faste finansierings og leasing partnere til at etablere sig. AutoRiget inviterer også en tankstation med nyeste tilstrækkelige vaskefaciliter, kiosk og cafe til at etablere sig. AutoRiget er opmærksom på at få etableret nok servicepartnere med autovurdering, autoservice som klargøring, mekanisk service, mekanisk rep., bilsyn, skades rep, lak rep, ruder, dæk, og meget andet. AutoUdlejning inviteres også ind.

Kontakt os i AutoRiget for en nærmere drøftelse af dine muligheder!