Showroom til biler i København

AutoSalg og AutoService | Danmarks største vejkryds - Exit 27

Træt af manglende salg?

Med over 150.000 forbipasserende hver dag - sælger bilerne næsten sig selv!

Manglende synlighed og eksponering?

Hos AutoRiget har du en oplagt mulighed for at blive lagt mærke til, da vores beliggenhed på Køge Bugt Motorvejens afkørsel 27 ligger perfekt på Danmarks mest trafikerede stykke vej. Dette overgås ikke andre steder i landet. Det oplagte showroom i København. Hos os kan man skabe sin egen bilforretning, hvad enten man er en stor eller lille forhandler, og dette inkluderer også muligheden at lave kampagnesalg af biler.  Alle er dog velkomne til at kontakte os og udstille, hvad de ønsker.

Vi har lokationen - du har bilerne!

Beliggenhed - Beliggenhed - Beliggenhed

1

Biler - Salg og services af brugte biler

AutoRiget bliver en stor udlejer af pladser til automobilforretninger med plads til over 1.000 biler – helst nyere brugte biler fra 1-3 år gamle. Du sælger dem i dit eget navn og cvr. nr.

2

Både - Salg og services samt vinteropbevaring

Med den gode beliggenhed, som AutoRiget har i forhold til havneområdet og sikkerheden, det giver at have sin båd i vinterhi på land, er AutoRiget det sikre valg!

3

AutoCamping - Salg og services samt standpladser

Som en naturlig forlængelse af at tilbyde salg af biler og bådpladser, er det at tilbyde standpladser til Autocampere – AutoRiget vil tilbyde pladser samt alt i service.

4

Reparation - Værksteder samt autodele

Som en del af områdets fulde service vil vi bestræbe os på at få lejere ind, som både laver service og som kan tilbyde autodele. Vi ser dette som et stærkt argument for området.

5

Benzinstation og diverse faciliteter

Vi planlægger at anlægge en lavpris tankstation på området tæt på vejen, så der kommer endnu flere kunder samt endnu mere trafik.

6

Spisested - Fastfood samt stoppested

En vigtig brik i området for de mange kunder samt erhvervsdrivende på området er et solidt spisested.

Grib chancen nu!

Vi søger lige nu top gode partnere inden for salg og service af nyere brugte biler!

Bedst placerede bilforretning i hele Danmark

Mød 150.000 kunder hver dag!

Du fortsætter med at drive selvstændig virksomhed. Du handler dine biler i dit eget navn, eget cvr nr., og du markedsfører dig selv med visitkort fra AutoRiget med dine egne oplysninger påtrykt – nemt og bekvemt.

Vi stiller rammerne til rådighed på en ny måde uden de store, dyre bindinger. Stor fleksibilitet
til at vokse.

Du binder ingen penge i bygninger eller lange, faste lejemål. Kun variable omkostninger. Det koster f.eks. kun 20.000 kr. plus moms om måneden at etablere sig med et skrivebord og plads til 30 biler. Med de salgsmuligheder, der følger med denne placering, er dette et meget attraktivt tilbud.

Vi skal alle sikre, at der vedligeholdes et super godt fagligt automiljø, som gør kunderne trygge ved at handle i AutoRiget.

Ring til os for en nærmere drøftelse af dine muligheder – Grib chancen, mens den er der!

Du er forhandler - du har bilerne!

Bliv en del af dette, og opnå fordelen!

En storskærm af typen LED etableres nok også mod motorvejen med mulige salgsbudskaber fra AutoRiget, events, kampagner og temaweekender.

Bygning af et nyt stort 2.667 m2 salgsglashus kan hurtigt komme på tale, når der foreligger tilstrækkeligt med lejerinteresse.

AutoRiget inviterer samtidigt faste finansierings- og leasingpartnere til at etablere sig.

AutoRiget inviterer også en tankstation med nyeste tilstrækkelige vaskefaciliter, kiosk og cafe til at etablere sig.

AutoRiget er opmærksom på at få etableret nok servicepartnere med autovurdering, autoservice som klargøring, mekanisk service, mekanisk rep., bilsyn, skades rep, lak rep, ruder, dæk, og meget andet.

AutoUdlejning inviteres også ind.

Hør mere

Kontakt AutoRiget for en nærmere drøftelse af dine muligheder!